De afgelopen week

De afgelopen week was het redelijk rustig op mijn sociale media. Geen idee of het je ├╝berhaupt is opgevallen hoor… Maar soms heb ik wel eens een paar dagen op rij dat mijn energiepeil heel laag is.

Gelukkig komt het niet heel vaak voor. En het komt vooral in het najaar of de winter voor. Is toch een beetje een periode dat als je je even niet lekker in je vel voelt het nog zwaarder aan kan voelen.

En nee, ik wil zeker niet dramatisch doen. Het komt nou eenmaal voor dus ik deal er maar mee. Des te sneller is het weer weg.

Maar afgelopen week was dus zo’n week. Mijn energiepeil was niet heel geweldig. En als ik mezelf in zo’n situatie laat gaan dan kan ik echt helemaal niks gedaan krijgen. Fijn was het wel dat dit deze keer niet helemaal het geval was.

Maandag heb ik lekker mijn huis een goede schoonmaakbeurt gegeven, dat schiet er nog wel eens bij in hier in huis. En daarna heb ik gewoon lekker gedaan waar ik behoefte aan had. Deze week was dat voor al armbandjes maken en Videoland bekijken. Lekker niets zeggende afleveringen kijken. Genieten van het fijne leven wat ik heb en dat er niks ingewikkelds aan hoeft te zijn. I love my life!!

En toen…..ergens halverwege deze week….kwam er een reactie op een van mijn Facebook berichten. Een reactie van een schrijfster op mijn bericht van 3 september. Zij heeft een spel ontwikkeld waar ik graag mee werk als coach zijnde. Een spel met veel kaarten waar een emotie op staat. En ze heeft wel eens een bericht geliket waarbij ik het spel noemde of op de foto te zien was (vond ik al heel gaaf!). Maar nu dus echt een berichtje wat meer was. Dat als ik een mooie afbeelding had van het moment dat ik ermee aan het werk was, dan wilde zij het wel op haar sociale media zetten, met mijn naam!!

Ik kan je vertellen, ik maakte een vreugdedansje! Dit maakte dat mijn energiepeil opeens heel anders aanvoelde. Zo gaaf dit soort kleine dingen! Ik geniet daar echt van. En daarom blijf ik maar volhouden. Mijn dag komt echt wel dat ik vooral met het coachen bezig kan zijn. Dat het invallen op een basisschool niet meer noodzakelijk is.

Natuurlijk heb ik een foto gemaakt van het gebruik tijdens een sessie. Enkele kaartjes gesorteerd, een kinderhand op de foto. Dus een dezer dagen zie je een bericht voorbij komen dat ik het gebruik van de emotiekaartjes beschrijf. Hoe zet ik deze kaartjes in? Het spel heet trouwens “het lekker in je vel spel”

En hoe toepasselijk weer!? Een kind wat bij mij komt zit even niet lekker in zijn vel. Uiteraard gaan we samen aan het werk om dit om te draaien en er voor te zorgen dat het kind weer lekker in zijn vel komt te zitten. En niet alleen met behulp van het kaartspel. Ik doe nog veel meer….. Dat is weer een andere blog.

Fijne week. Dank je wel weer voor het lezen. Reageren mag altijd, vind ik heel erg leuk. Misschien heb je een specifiek onderdeel waar je over wilt lezen? Laat het me maar weten, wie weet zie je het terug.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.