Hobby

Mooie herfstkleuren

Naast het werken als coach heb ik een hobby waar ik echt van kan ontspannen. Ook als iets niet lukt dan brengt het mij toch rust.

Wat die hobby dan is?

Ik vind het heerlijk om armbandjes, oorbellen en sleutelhangers te maken. Ik kan dan helemaal opgaan in het zoeken van de juiste kleurencombinatie.

In de zomer waren de armbandjes van Ibiza elastiek helemaal hot en happening. Ik heb ze dan ook in vele kleuren. Ja, ik heb er natuurlijk zelf veel. Bijna bij elke outfit kan ik wel een combinatie vinden hahaha

Maar ook andere maak ik graag blij met mijn creaties. Hoewel dat best moeilijk inschatten is. Wat vindt iemand mooi? Uiteraard krijg ik ook wel eens de vraag of ik iets specifieks kan maken voor iemand. En dat doe ik met veel plezier! Uiteraard heb ik niet alles in huis. Maar gelukkig kan ik het meeste wel bestellen.

In combinatie met mijn coaching

Nou is het leuke van mijn hobby dat ik dit natuurlijk ook kan combineren met mijn coaching.

Als er een meisje komt en die houdt van armbandjes dan zit ze hier goed. Er kan aan het eind van iedere sessie een paar minuten aan het armbandje gewerkt worden. En zelfs als afsluiting van een hele serie sessies kunnen we een armbandje maken.

Het is wel heel leuk om de reactie van een droomvanger te zien. Wow!! Zoveel kleurtjes!! (als je niet meer weet wat mijn droomvanger is, klik op droomvanger en lees mijn blog waar ik het vertel.)

Mijn ervaring is wel dat als het begin er is van één gekozen kleur de rest vanzelf volgt. Voor mijzelf geld dit, maar ook voor degene die bij mij een armbandje komt maken.

Doordat het wel aanslaat zit ik ook te denken aan een workshop voor meisjes. Meisjes die van sieraden houden en ook wel hulp kunnen gebruiken met emoties. Of het nou omgaan is met emoties of emoties leren herkennen bij anderen.

Een uurtje met 3 à 4 meiden. Het gaat dan waarschijnlijk over hoe om te gaan met emoties. Ik heb het alleen nog niet helemaal helder voor mezelf hoe ik het ga aanpakken.

Wil je op de hoogte blijven? Volg mij op Facebook of Instagram. Daar laat ik het weten als ik weet hoe ik het aan ga pakken.

Wordt vervolgd nog.

Dank je wel voor het lezen. Ik moet nog even inkomen met mijn blog. Maar ik hoop dat ik je wel weer even een leuk leesmomentje heb kunnen geven.

Tot volgende week.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.