Wat doe jij?

Hallo daar. Ben ik weer met mijn blog. En ik heb er heel veel zin in!

De afgelopen periode heb ik een interessante cursus gevolgd. Want ik ben een kindercoach, maar nog steeds zonder kinderen. Hoe kom ik nou aan die eerste kinderen die ik kan begeleiden?

Het belangrijkste woord wat er dan voor mij uitspringt is dan zichtbaarheid. En hoe kan ik dat bereiken?

Nou, dit kan ik bereiken door mijn social media goed in te zetten. En iedereen om mij heen te vragen om mijn naam te laten vallen als ze iemand horen met een kind wat ‘even niet zo lekker gaat’.

Ik hoef niet te vrezen dat mensen het vervelend gaan vinden als ze elke dag een berichtje van mij zien verschijnen op Facebook, is mij gezegd. Hoewel ik sommige posts op Facebook wel irritant kan vinden hoor op Facebook. Dat ik dan denk; “hou eens op zeg, dat weet ik nou wel”.

Vertel eens; wat vindt jij van posts/groepen/personen op Facebook die dagelijks voorbij komen met een boodschap? Denk je dan: “wow, daar moet ik eens iets over opzoeken”. Of zet je die in ieder geval op je to-do lijstje? Of denk je gelijk ” o nee, daar is die weer, snel verder scrollen!”

Maar goed, om dus gezien te worden en dan misschien gezien worden door die ene mama of papa die denkt “ik kan wel wat hulp gebruiken voor mijn kind” is het dus nodig dat ik flink uit mijn dak ga. Want ik vind het echt heel erg leuk! Bloggen, bezig zijn voor mijn praktijk, zaken uitzoeken, bezig zijn met mijn website, noem het maar op. Maar er gaat best wat tijd in zitten. Tijd die ik dus voor mezelf vooral helder moet krijgen om het in goede banen te leiden en het zo te houden!

Om te beginnen ga ik dus weer bloggen. Mijn streven is één keer per week een blog. Wil je dus niks missen, volg me op Facebook. En schrijf je in voor mijn blog.

En om deze blog maar gelijk helemaal gaaf te maken………. Ik kan je vertellen over mijn nieuwste plan. Ik ga een Wakayaja inloop ochtend plannen.

Op vrijdag 15 november zal mijn eerste Wakayaja inloop ochtend plaatsvinden. Het tijdstip is van 9.30-11.00 uur. Deze ochtend kan je zien welke materialen ik in huis heb.  En ik zal je vragen beantwoorden, want weet je eigenlijk wel wat een kindercoach is. Wat ik voor je kind kan betekenen?

Want ik snap de gedachte heus wel. “Ik kan mijn kind niet aan, maar ik ga echt geen hulp vragen!” Je wilt het natuurlijk zelf oplossen. Waarom zou je je ellendige gevoel delen met iemand van buiten?

Al deze gedachten mag je ook komen delen op mijn inloop ochtend. Ik zal zorgen dat de koffie en thee klaar staat. Dan kunnen we onder het genot van een kopje de twijfels bij je weg nemen. Want ik wil je kind begeleiden, dat je weer die gezelligheid in je gezin terug krijgt. Iedereen heeft er profijt van.

En denk je nu nog steeds. Ik wil wel maar ik durf niet als er andere ouders lopen? Neem contact met me op en we plannen een gesprek samen.

Dus wat doe jij? Schrijf  je het in je agenda? 15 november 9.30-11.00 uur Wakayaja inloop ochtend. In Amersfoort, in de wijk  het Soesterkwartier. Of bel je me op voor een afspraak?

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.