Hallo allemaal!

Ik ga knallenHallo, daar ben ik weer.

Een nieuw jaar en ik ga knallen dit jaar! Dat kan ik je al wel vertellen.

Alleen loop ik gelijk tegen een probleem aan. Mijn site heb ik op WordPress gemaakt zoals je misschien wel eens tegen bent gekomen op mijn site. Maar heel WordPress is verandert. En dat terwijl ik het juist allemaal goed snapte om mijn dingen te kunnen doen.

Ik baal er dus wel een beetje van. Mijn blog kan ik dus ook niet zoals anders schrijven. Nu merk ik dus gelijk dat ik lang nog niet genoeg weet van alle mogelijkheden van het internet.

Maar goed, genoeg geklaagd. Ik ben weer begonnen ook al is het even anders. Ja, ik ben een structuur kippetjeĀ Ā Kan slecht tegen sommige veranderingen.

2019: dit gaat MIJN jaar worden van het mooie vak kindercoach.

Ik heb opnieuw een afspraak gemaakt bij de Kamer van Koophandel. Dit jaar laat ik me niet uit het veld slaan als ik daar ben. Ik weet nu wat me te wachten staat, ik DOE het gewoon! Wie niet waagt wie niet wint is deze keer nog meer mijn motto dan vorig jaar.

Wat ik persoonlijk fijn vind als ik op de socials mijn rondjes maak. Iedereen die deze weg is ingeslagen weet zeker dat dit is wat diegene wil, maar de grote vraag: komt het wel echt goed??!!

En ja, na een jaar bezig te zijn geweest slaat bij mij natuurlijk ook de twijfel toe. Doe ik er wel goed aan om deze stap te zetten? Het is zo’n vervelende vicieuze cirkel. Ik moet stappen zetten om veranderingen te kunnen maken, maar die stappen kan ik niet altijd zetten op de momenten dat het nodig is of dat ik het graag zou willen.

Maar ik heb er nog steeds alle vertrouwen in dat het op een dag helemaal goed komt. Nog steeds dezelfde persoon die tot op het bot gemotiveerd is. Ik wil echt zo graag kinderen helpen die mijn hulp nodig hebben. Of het nou om een klein of een groot probleem gaat. Het is mij om het even. Als ik maar ieder kind die op mijn pad komt weer helemaal gelukkig kan maken.

Helaas kan ik vandaag geen plaatjes bij mijn blog voegen. Ik weet, het oog wil ook wat. Maar vandaag moet je het alleen met mijn tekst doen. De volgende hoop ik weer met alles erop en eraan te kunnen doen.

Dank je wel voor je geduld. En je weet, hoor je iemand over een probleem bij een kind; noem mijn naam.

Ik hoop dat je volgende keer ook weer aanschuift om mijn blog te lezen. En reacties vind ik heel erg leuk, ook al is het kritiek. Daar leer ik alleen maar van.

Houdt mijn socials in de gaten voor de volgende blog.

Tot ziens!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.