Even geen blog

Goedemorgen.

Zoals je misschien al hebt gemerkt ben ik niet echt actief meer voor mijn praktijk.

Het zit namelijk zo: ik heb nog steeds geen droomvangers en het invallen in het onderwijs viel me ook tegen. Heel frustrerend te horen dat er veel leraren tekort zijn en dan geen aanvraag krijgen om in te vallen.

Ik ben dus een andere weg ingeslagen. Ik ben gaan reageren op vacatures. Ik heb me ingeschreven op nationale vacaturebank. En daardoor kwam ik in een hele roerige tijd. Ik werd heel vaak gebeld door verschillende detacheringbureaus, of ik even naar Arnhem kon komen, of Rotterdam. Maar ik ga niet zo ver rijden om hier in de omgeving aan het werk te kunnen. (iets met eigenwijs denk ik 😏)

Totdat er een bureau belde die me gelijk 3 dagen aan het werk kon helpen. En heel erg leuk contact met de mensen van dat bureau. Ik voel me nu echt gehoord. Ze zitten in Amsterdam, maar ik ga een gesprek voeren in Hilversum. Kijk, daar wil ik wel heen rijden 😊

Maar dat gesprek gaat dinsdag aanstaande plaatsvinden. Maar al wel 2 weken aan het werk via hen. En na de herfstvakantie heb ik weer (soort van) mijn eigen groep. Tot en met maart ongeveer. En wie weet daarna nog een dag ouderschapsverlof invullen.

En dat op een jenaplan school. Een stamgroep met groep 3,4,5. Nooit gedacht dat ik op een jenaplan school terecht zou komen. Maar wat ik er tot nu toe van heb gezien en gehoord, een leuk team. Maar vooral een hele leuke groep.

Maar dat betekent dus wel dat ik even een paar maanden niets aan mijn praktijk kan doen. Ik ga me echt storten op de groep.

Heb er heel veel zin in! Maar ik moet dus even zeggen: tot ziens. Tot over een paar maanden. Dan kom ik zeker weer terug.

Maar uiteraard hoop ik dat je me wel blijft steunen op de socials. Dat je op de hoogte blijft als ik weer wat van me laat horen. Dit zal eens een foto zijn of een vraag. Maar vooral even geen blog.

Geniet van het leven. We zien elkaar weer…….

👋🏻 👋🏻 👋🏻

(wil je ook invalwerk doen? Schrijf je in op nationale vacaturebank. En het afwachten is voorbij 😊 Ik ben nu via Derec aan het werk)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.