Veel plannen na de vakantie

Foto van de lucht met vliegers

Zit je weer klaar voor mijn maandelijkse blog?

Vakantietijd

Ik weet niet hoe het met jou is maar in de maanden juli en augustus is het natuurlijk voor de meeste mensen vakantietijd. En zo ook voor mij en mijn gezin. Wij gaan lekker genieten van onze vakantie.

Plannen

Maar voordat ik ga genieten van mijn vakantie wil ik je eerst nog laten weten dat ik veel plannen heb voor na de vakantie. Zoals je misschien al hebt gelezen of gezien; ik heb een agenda op mijn website gezet. Zo heb je als ouder zelf de mogelijkheid om tijd met mij in te plannen. Zo cool dat ik dat voor elkaar heb gekregen. Ik was echt trots op mezelf! En nu maar afwachten of het echt handig is. De tijd zal het leren.

Inloopmiddag

Waar ik echt naar uit kijk is de inloopmiddag die ik wil gaan organiseren. Ik zie het al helemaal voor me hoe ik dat ga doen. Ik stal mijn materialen uit en sta open voor vragen van ouders en/of kinderen. En dan een soort van raadspel waar een winnaar uit komt die iets wint. (Wat te raden en wat de prijs is weet ik nog niet) En of er nou heel veel of juist heel weinig of zelfs geen mensen op af komen. Ik wil dit 1x in het kwartaal gaan doen.

Scholen in de wijk

In de wijk waar ik woon zijn 3 scholen. Deze scholen wil ik natuurlijk laten weten van deze inloopmiddagen. Ik ga dan ook contact met ze opnemen en vragen of ik een flyer op mag hangen en of ik in de nieuwsbrief genoemd mag en kan worden. Zodat er zoveel mogelijk ouders van mijn middag weten. De tweede inloopmiddag misschien scholen aan de rand van de wijk. En wie weet hoe ver dit uit te bouwen.

Andere plannen

Naast de inloopmiddag heb ik ook nog steeds werk te doen wat betreft mijn naamsbekendheid. Hier heb ik nog te weinig aan gedaan. Ik zit te denken aan stickers, een sticker op mijn auto, visitekaartjes en nog meer. Had ik natuurlijk al een hele tijd op mijn to-do lijst staan. Maar na de vakantie hier echt een even mee aan de gang gaan.

Na de vakantie

Dus na de vakantie heb ik genoeg te doen. De eerste week dat de school weer begint voor mijn zoontje ga ik nog geen invalwerk doen. Ik ga op jacht naar de spullen op mijn to-do lijstje. En plannen concreet uitwerken voor de inloopmiddag. Nu al zin in! En ik heb een telefonisch kennismakingsgesprek gepland met het KinderCoachGilde. Het KinderCoachGilde is een register voor kindercoaches die op professionele wijze het vak uitoefenen en die zich vergewissen van professionele groei en ontwikkeling. Dus eens horen wat er voor nodig is dat ik Wakayaja aan kan melden.

Vorige blog

In mijn vorige blog had ik het over een mogelijke droomvanger. De kennismaking ging voorspoedig. De droomvanger vond het heel erg leuk. Ik had veel dingen klaar gelegd, het is nog even aankijken voor mij wat ik allemaal in een uur kan doen. Het liefst wilde de droomvanger alles doen. Omdat het een oriƫnterende sessie was hebben we ook maar alles gedaan. Ik vertelde dat we misschien nog wel een spel konden doen voordat de vakantie begon. Het liefst wilde de droomvanger de volgende dag. Was echt geen probleem! Dit was echt heel erg leuk om te ervaren dit enthousiasme. Ik weet nog niet of het een echte droomvanger voor mij gaat worden. Mocht dit het geval zijn dat hoor je nog wel van me.

Voor nu……als je nog gaat genieten van een welverdiende vakantie…..Geniet ervan! Heel veel plezier. Ik zie je graag terug over een maand voor mijn nieuwe blog.

En vergeet me niet te volgen op

Logo van Facebook

en

Logo van Instagram

Fijne zomer. Veel zandkastelen bouwen!

Zandkastelen gebouwd

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.