Terug; met een nieuwtje

Hallo daar…… Ik

Hoi hallo, poos niet gezien/gesproken. Maar ik ga het weer doen, met enige regelmatig ga je weer een nieuwe blog van me lezen. En dan bedoel ik met enige regelmaat, maandelijks. Niet schokkend veel, weet ik. Maar dit is waar je het mee moet doen. Daarnaast ga ik nog veel meer op mijn social media posten. Dus houd me in de gaten daar!

Als vanouds

Als vanouds zal het de ene keer gaan over persoonlijke dingen en de andere keer over mijn praktijk gebeuren/ervaringen.

De 11e april was mijn laatste blog. Ik heb natuurlijk nog wel eens gelezen wat ik allemaal heb geschreven en beschreven.

Maar wat ik verder allemaal kan gaan schrijven; de tijd zal het leren.

Nieuwtje…

Ik heb wel een nieuwtje te vertellen. Vanmiddag ga ik een kennismakingssessie doen met een mogelijke droomvanger. En ik heb daar heel veel zin in! Echt, om een kick van te krijgen dit gevoel!! logoSuperblij, beretrots, dankbaar……noem het allemaal maar op. En zo leuk om dan bezig te zijn met briefpapier. Papier met mijn eigen logo!

De afgelopen maanden

Wat heb ik zoal gedaan de afgelopen maanden……

Genoeg!! Maar ik zal het je iets specifieker vertellen.

Invalwerk

Uiteraard druk geweest met invalwerk. Heb veel (toch weer) nieuwe scholen bezocht. Ik wist echt niet dat er zoveel basisscholen bestonden. Wat ik heel erg fijn vind natuurlijk. Want door al die basisscholen is er voor mij altijd voldoende werk zolang er geen droomvanger in mijn praktijk komt. En ik geniet dan ook elke keer weer als ik ergens een leuke klas tegenkom.

Juni

In de maand juni heb ik geen invalwerk kunnen doen.  Ik wilde deze maand vooral gebruiken om dus dan maar heel praktisch aan het werk te gaan voor de praktijk. Alle ideeën van de laatste paar weken uit te gaan werken en dit voor de vakantie af te hebben. Denk aan flyers, visitekaartjes, sticker voor op de auto.

Persoonlijk verlies

Genoeg te doen dus die maand.

Maar toen kwam er een heftig telefoontje en stortte mijn/onze wereld in…………….Mijn moeder is in de ochtend van 13 juni in haar slaap overleden.

En het grijpt me ook even naar de keel dit hier zo te schrijven…….maar……het is echt waar.

Heftig, onwerkelijk, noem het allemaal maar op. Alle verjaardagen, feestdagen etc. zullen nooit meer hetzelfde zijn.

Lelie

Wat nu?

Voor nu doe ik mijn blog. Ook heb ik een stap naar hulp gemaakt. Ik heb een Skype sessie met Marlies van der Hout van ‘Jouw succes-Praktijk!’ gehad. Onwijs inspirerend, motiverend! Heb nog veel te leren en te doen. Maar daar houd ik van. Ik zie daar een goede uitdaging in.

Sociale media

Toch nog een keer die belangrijke vraag: volg je me al op Facebook of Instagram?

Zoals ik al begon, ik ga de komende tijd vaak iets posten. Je kan van alles voorbij zien komen. Een poll, een spreuk, een goedemorgen. Niks is te gek de komende tijd.

En ja, ik vind het onwijs leuk en inspirerend als je een reactie geeft. Daar krijg ik weer zoveel energie van. Alvast bedankt daarvoor.

Ik hoop snel van je te horen op social media of via mijn website. Tot de volgende keer. En vergeet niet te genieten van het heerlijke weer!!

emoticon

 

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.