Ik zie door de bomen het bos niet meer

Fijn dat je weer even de tijd neemt om mijn blog te lezen.

Te veel

Afgelopen weekend ben ik eens gaan nadenken. Ik zie door de bomen het bos niet meer. Te veel te doen in weinig tijd. Dus sommige zaken lijden hieronder. Ik kan namelijk niet alles even goed doen. En nou ben ik met sommige zaken ook echt niet perfectionistisch, zeker niet! Maar er moet wel van alles gebeuren.

Rollen

Op dit moment vervul ik veel rollen in mijn leven. Uiteraard moeder, echtgenoot, huisvrouw, maar ook invalleerkracht, kindercoach, blogger. En om al deze rollen goed te kunnen uitvoeren heb ik meer tijd nodig. En aangezien dat niet kan moet ik toch iets veranderen. Afgelopen weekend ging ik eens iets grondiger in mijn huis kijken. Enne……..er moet weer eens een frisse wind doorheen kan ik je vertellen. Maar ja, de tijd ontbreekt veelal. Dus er moet iets gaan veranderen.

Verandering

De verandering die ik door ga voeren is dat ik voor nu stop met bloggen. Kijk, het moeder en echtgenoot zijn dat kan altijd en overal. Maar dat huisvrouw zijn………daar is echt tijd voor nodig. En aangezien ik als invalleerkracht 3 dagen van de week aan het werk ben blijft er niet heel veel meer over. Ja, je kan nu wel denken, er zitten toch 7 dagen in de week? Klopt! Je hebt helemaal gelijk. Maar ik heb een blogochtend en de middag is voor zoonlief. En mijn andere doordeweekse dag heb ik ook allemaal vaste klussen, die dag ook zo om! In het weekend is het namelijk family time, het allerbelangrijkste!

Moederkloek

Ik ben namelijk een echte moederkloek en zal dit ook altijd blijven. Als ik niet hoef te werken en het is buiten schooltijd dan breng ik graag tijd met hem door. Ik ga dan niet aan het werk en zet hem achter de televisie. Ja, hij kan zichzelf heel goed vermaken. Nee, het is niet altijd rozengeur en maneschijn. Maar ik wil er voor hem zijn als hij uit school is.

Reclame

Ook wil ik meer tijd voor mijn praktijk. Ik wil echt aan de gang met reclame gaan maken zodat ik naamsbekendheid op ga bouwen. Ik ben al in contact met een radiostation (dit na aanleiding van een tip). Door die tip ging ik ook denken aan radio in mijn eigen regio. Dus de stoute schoenen aangetrokken en meerdere mailtjes geschreven. Gelijk de praktische informatie op mijn website aangepast. Dus ik ben al wel gelijk aan de slag gegaan met het stukje reclame. Maar er kan nog veel meer gedaan worden. Daar ga ik nu even heel hard mee aan de slag. Maar door tijdgebrek en het maken van keuzes moet ik dus wel iets laten gaan.

Tijdelijke stop

Vandaar dat deze blog van vandaag voor dit moment even de laatste is. Ik kom terug met mijn blog. Dat is zeker. Ik vind het veel te leuk om je mee te nemen in mijn leventje. Maar het is nu even belangrijk om de juiste keuze te maken. Ik wil naamsbekendheid en met sociale media (Logo van Facebook) alleen red ik dit niet.

Tot ziens!

Voor vandaag zeg ik tegen jou als mijn blog lezer. Tot ziens! Hou mijn sociale media (Logo van Instagram) en/of mijn website goed in de gaten. Enne…….je mag me altijd berichten sturen via welke weg dan ook. Reageren doe ik natuurlijk ten allen tijden.

 

Tot ziens!!

 

 

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.