Deze week een nieuwe term

Gezellig dat je weer even aanschuift.

Staking

Vandaag zal mijn blog niet zo lang worden. De scholen staken, dus zoonlief is thuis. Ik heb hem een dagje dierentuin beloofd.

Sorry

Als eerste moet ik je een verontschuldiging aanbieden. Ik ben aan het ‘klooien’ geweest met mijn site. Op mijn telefoon heb ik een nieuwe app waarmee ik mijn site in de gaten kan houden. Maar ja, ik kan hier ook mee aan de slag. En dat ziet er dan net anders uit dan op de computer. Dus ik probeer veel en verander dan per ongeluk ook dingen die ik niet van plan was. Ik moet ook wel bekennen: door dat ‘geklooi’ leer ik wel weer. Dus dat is iets positiefs.

Tips

Na aanleiding van mijn vorige blog heb ik enkele tips mogen ontvangen. En bij mijn vriendin geweest, daar enkele zaken gehoord waar ik op moet letten. Ook al ben ik eigenwijs en zal ik misschien niet gelijk alle tips&tricks opvolgen.

Kick

Als een kind zo blij dat ik een reactie van iemand heb ontvangen op mijn vorige blog. Wat een kick is dat zeg! Apetrots kan ik wel zeggen en heel leuk om te lezen.

Wakayaja

Hoe ben ik op mijn naam gekomen? Ik heb in mijn jeugd een lichtelijke obsessie gehad voor indianen. Alles vond ik mooi en geweldig. Vooral de spreuken, simpel maar zo mooi geformuleerd.

 

Nadat ik enkele namen had bedacht en mezelf de tijd gunde om aan die mogelijke namen te wennen miste ik de kracht in zo’n naam. Toen bedacht ik me dus, wat kan ik met indiaanse woorden…. In mijn zoektocht naar de perfecte naam kwam ik het woord Wakayaja tegen. Dat betekent kind, hoe passend?! En ik vind het geweldig klinken, krachtig!

Droomvanger

In mijn vorige blog heb ik mezelf een opdracht gegeven. Ik wil de kinderen die bij mij komen geen klant/cliënt noemen. Dus ik moest op zoek naar een nieuwe term. En ja, om maar in het thema indianen te blijven had ik dezelfde avond in bed gelijk al een goede term. Ieder kind wat bij mij komt ga ik mijn droomvanger noemen. De kinderen helpen mij om mijn droom uit te laten komen.

En zo is de cirkel dan toch weer rond. Heerlijk vind ik dat.

Glimlach

Zo, dat was het voor deze week. Je was gewaarschuwd! Een korte blog. Ik ga me klaarmaken om aapjes te kijken. En mijn zoon met een grote glimlach rond te zien lopen, het is zijn dag vandaag!

Ideeën

Zoals elke week, tips zijn welkom. Misschien wil je een keer dat ik iets specifieks bespreek. Alle ideeën zijn welkom. En ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.

Tot volgende week

2 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.